Scriu din trairi, din fapte, din asteptari, din iubiri pierdute, din iubiri visate, din viata, din tot ceea ce inseamna "a respira".
Hai sa traim respirand lucrurile cu adevarat valorose.

miercuri, 1 februarie 2012

Ganduri.Sentimente.Iubire.




*Plangand, pe drumuri, te-am chemat, tu n-ai venit! iar, maine, cu-al iernii trist pustiu, de mine-atunci nu vei mai stii. Nu mai veni, e prea tarziu. Nu mai veni! (G. Bacovia-”Ecou de romanta”)

 *Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata. (O. Paler-”Viata pe un peron”)



*Tata m-a obisnuit, de cand eram mica, sa-i explic fiecare lucru. El ma intreba <de ce?> si eu trebuia sa ma gandesc si sa raspund. Cateodata e foarte greu sa pui ordine in ganduri, in sentimente si mai ales sa-ti gasesti cuvintele. Dar astepta, si cu rabdarea lui ma silea sa-i spun tot. (C. Serghi-”Iubiri paralele”)

*Crezi ca exista o singura iubire, un singur fel de a fi fericit? Daca Julieta n-ar fi murit la paisprezece ani, si Romeo, odata cu ea, crezi ca iubirea lor ar fi durat pana la adanci-batranete? Nu-ti pierde vremea. E mai grav sa-ti pierzi vremea decat sa-ti pierzi capul. Capul ti-l mai regasesti, dar timpul fuge iremediabil. (C. Serghi-”Iubiri paralele”)

*Si cine spune ca n-a simtit niciodata nevoia sa ucida, minte! (C. Serghi-”Iubiri paralele”)

*Asa m-ai invatat, sa inchid ochii si sa astept. Sa ma joc de-a baba oarba, in loc sa traiesc. (C. Serghi-”Iubiri paralele”)

 
"Nu stiu daca voi mai iubi vreodata la fel,mi-e greu sa cred ca se va intampla asta,dar e placut sa te gandesti ca poate canva voi putea".

"Nu-ti fie teama sa te indragostesti din nou.
Deschide-ti inima si urmeaz-o oriunde te va duce...
si tine minte,tinteste luna de pe cer.."

Cateodata , cand acea persoana lipseste, intregul pamant pare gol si nelocuit - Lamartine

*Sunt clipe care te despagubesc de toate infrangerile si te fac sa vezi ca viata e totusi frumoasa! (C. Serghi-”Iubiri paralele”)

Pentru ca..intr-o zi toate se pierd,nu?...Inclusiv iubirea se pierde...se pierde undeva si uneori nu o mai gasesti oricat ai cauta-o..uneori te pierzi si nu te mai regasesti cum erai,dar poate gasesti ceva mult mai frumos:).Uneori uiti..ca doar si uitarea e scrisa in legile omenesti.Dar orice ai,daca nu stii sa pretuiesti.pierzi!


 Cred că nicio carte nu rezistă dacă nu zideşti în ea o parte din sufletul tău. :) 



Nu mă doare nimic anume, şi totuşi mă simt bolnavă.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu